میزان سرمایه لازم برای راه اندازی کترینگ/رستوران ؟ میزان سود دهی ؟

مورد اول بستگی به خیلی از موارد داره از قبیل موقعیت و متراژ ملک. ظرفیت و لیست تجهیزات. هرچه ظرفیت بالاتر هزینه تجهیزات بالاتر. از این گذشته سنتی یا صنعتی بودن تجهیزات در هزینه تمام شده تاثیر دارد. اینها تماما بعد از مشخص شدن محل و لیست غذاها و ظرفیت واحد مشخص خواهند شد. بنابر این بدون آشنایی با اصول اشپزخانه صنعتی و تدوین رسیپی ها نمیتوام مواردی چون ظرفیت و لیست تجهیزات را مشخص نمود. بنابر این توصیه میکنم که در فرصت مناسب در دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران شرکت نمایید.

اما میزان سود این کار بصورت میانگین 30 الی 35 درصد برآورد میشود. یعنی از فروش یک غذای 10 هزار تومانی سودی بین 3000 الی 3500 تومان نصیب شما خواهد شد.

به موازی این اقدام بهتر است با اتحادیه مربوطه برای حداقل و شرایط ملک و سپس بنگاههای املاک تجاری برای برآورد هزینه خرید/اجاره ملک هماهنگ نمایید. خدمات راه اندازی گروه فود سرویس پیشرو از زمان در اختیار داشتن محل شروع شده و بطور حق احمه ساعتی/روزانه محاسبه و دریافت میگردد که توضیحات کاملتر در وب سایت جهت مطالعه قرار داده شده است

 

www.aparat.com/foodservice




رزومه قدیمی


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تجهیزات ,میزان ,ظرفیت ,اندازی ,هزینه ,مشخص ,اندازی کترینگ ,کترینگ رستوران ,لیست تجهیزات ,لازم برای ,سرمایه لازم ,اندازی کترینگ رستوران
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زندگی یک مورچه پنجره نسیم روان Adam SubTitle Master گروه توانمندان بی نظیر اجرای تخصصی انواع صفحات کورین، کوارتز دل نوشته دنیای من وبلاگ بیزی تاپ