این پکیج جامع به صورت پکیج چاپی(کاغذی و الکترونیکی(فایل های پی دی تف ) شامل موارد زیر است:
1-مقدمات و راهنمای راه اندازی کترینگ و رستوران
(566 صفحه )
2-بازاریابی در کترینگ / رستوران (60 صفحه)
مقدمات و راهنمای راه اندازی کترینگ و
رستوران
این مجموعه اطلاعاتی هم برای دوستانی
که به دلایلی نمی توانند در دوره آموزشی اصول و مقدمات راه اندازی شرکت نمایند
مناسب است (البته قطعا شرکت در دوره بسیار موثر تر خواهد بود)
برای آشنایی با فرآیندهای پیش نیاز راه اندازی یک
آشپزخانه صنعتی (برای کترینگ، رستوران، تالار و .) نیاز است تا با اصول اولیه کسب
و کار آشنا شوید. این راهنما شما را در زمینه یاری میرساند. هیچ نوشته ای جهت راه اندازی
اصولی و بی عیب و موفق یک واحد کسب و کار به تنهایی کافی نخواهد بود. توصیه میگردد
که در کنار مطالعه این جزوه، در دوره آموزشی "اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ
و رستوران" شرکت نموده تا به روشی علمی با چهار فرآیند اصلی یک آشپزخانه صنعتی
(انبار و نگهداری مواد اولیه-آماده سازی-پخت و پرسیون و سرویس دهی) آشنا شوید.
کتابچه راهنما ومقدمات راه اندازی آشپزخانه صنعتی
: طرح مطالعاتی کترینگ (تهیه غذا،رستوران،
تالار) شامل توضیحات تمام فرآیندها واصول یک آشپزخانه صنعتی (داخل رستوران، کترینگ،
تالار،هتل و .)می باشد که در 566 صفحه به
تشریح مومات و مقدمات این کسب وکار(از آشنایی با محل های خدمات غذایی تا نیروی انسانی
و .)می پردازد.
این کتابچه دارای چهار فصل اصلی است. بخش اول در
مورد چکیده یک صفحه ای طرح است. در فصل دوم (تعاریف و ویژگی ها) ابتدا با اصطلاحات
رایج این صنعت آشنا شده و سپس ضمن آشنایی با ابزارهای رایج، با روشهای پخت، اصول تجهیز،
شرح وظایف پرسنل، بازاریابی و بسته بندی در کترینگ/ رستوران ها به بیان تعاریف و مفاهیم
اولیه پرداخت خواهد شد .
درباره این سایت